Audevard ondersteunt jeugd op weg naar het EK

Sinds oktober 2014 ondersteunt Audevard de jonge endurancetalenten in Nederland. Een geselecteerde groep ruiters krijgt onder de noemer ‘Audevard Next Endurance Generation’ passende begeleiding om door te groeien naar internationaal niveau en door te stromen naar het kader. Met succes! Vorig jaar wisten Imke Lamsma en Ijjou Mohamed de overstap te maken naar het kader. Dit jaar volgden ook Laura Bucher en Anne Marijn Kok.

Dit jaar hebben Laura Bucher, Jorrit Koopmans, Imke Lamsma, Ijjou Mohamed en Liselore van Zetten zich geplaatst voor het EK junioren in Rio Frio (Portugal) wat begin september verreden wordt. Het is voor het eerst in de endurancesport dat Nederland vijf ruiters op de long list voor een junioren kampioenschap heeft staan.
Dit jaar ondersteunt Audevard niet alleen ruiters op weg naar het kader, maar ook het kader op weg naar het EK.
We zijn Audevard dankbaar voor de ondersteuning en het vertrouwen.

Over Audevard

Audevard is het eerste veterinaire farmaceutische laboratorium dat zich exclusief op de gezondheid van paarden heeft toegelegd. De diverse producten in het assortiment van Audevard worden internationaal reeds jarenlang succesvol gebruikt. De werking van de verschillende producten is middels wetenschappelijk onderzoek aangetoond. Meer informatie: www.audevard.com. Vraag bij jouw eigen dierenarts naar de producten van Audevard.

Jeugdkader:

Audevard Next Endurance Generation:

Leave a Reply