Vacature: Lid Jeugdcommissie, portefeuille Nationale Jeugd

posted in: Nieuws | 0

Heb je een passie voor jeugd en onderwijs? Krijg je er energie van wanneer je jongeren kunt helpen bouwen aan hun toekomst? En zou je dat ook nog willen combineren met je passie voor paarden en endurance? Dan is dit dé vacature voor jou!

De jeugdcommissie van de KNHS-Endurancevereniging is op zoek naar een nieuw lid om het team aan te vullen. De jeugdcommissie is opgezet in 2014 en heeft als doel het stimuleren en ondersteunen van jonge ruiters in de endurancesport. De commissie is opgedeeld in vier portefeuilles: internationale jeugd, nationale jeugd, kinderen en communicatie, waarbij elk portefeuille door een apart commissielid wordt gedragen. De commissie bestaat momenteel uit Chris Berkers, Jarmila Lakeman en Rachel Marty.

Voor het onderdeel ‘nationale jeugd’ wordt een nieuwe kartrekker gezocht die zijn/haar creativiteit, aanpakkersmentaliteit en daadkracht gaat inzetten om onder andere de instroom van jonge ruiters in de nationale endurancesport te bevorderen. Daarnaast is deze commissielid verantwoordelijk voor de activiteiten ter ondersteuning van nationale jeugdruiters. In de ontwikkeling en uitvoering van deze functie krijg je veel vrijheid en mogelijkheden om nieuwe initiatieven op te starten.

Van het nieuwe commissielid verwachten we een tijdsbesteding van minimaal gemiddeld 1 uur per week, aanwezigheid bij de commissievergaderingen twee keer per jaar en een echte doe-mentaliteit. Het is namelijk niet alleen gezellig: er moeten ook resultaten worden behaald.

Afbeelding kan het volgende bevatten: 2 mensen, paard, buiten en natuur

Stroom je na het lezen van dit bericht over van de ideeën, en kun jij de tijd vrij maken om aan de slag te gaan in deze commissie? Solliciteer dan vóór 1 januari 2019 door je CV en een motivatiebrief te sturen naar endurancejeugd@gmail.com. In je motivatiebrief lezen we graag wat jij kunt en wilt bijdragen aan de jeugdcommissie en hoe je de nationale endurancejeugd een boost gaat geven.

Het je nog vragen over deze vacature? Dan kun je contact opnemen met Rachel Marty op telefoonnummer 06-38696368 of via endurancejeugd@gmail.com.

Leave a Reply